کد مطلب: 120118
فساد آفريني‌هاي امروز در بشريت نتيجه بي‌توجهي نسبت به تامين سلامت فکر و روح آدمي است
تاریخ انتشار : 1393/10/17
نمایش : 1605
فساد آفريني‌هاي امروز در بشريت نتيجه بي‌توجهي نسبت به تامين سلامت فکر و روح آدمياست و انسان اگر فاسد شد ديگر از انجام هيچ عملي فروگذار نخواهد بود و خسارت‌هاي فراواني را بر خود و جامعه تحميل خواهدکرد.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حضرت حجت الاسلام و المسلمين محمدعلي نکونام در جلسه ستاد همکاري حوزه علميه و آموزش و پرورش استان که با حضور حجت الاسلام ملکي مشاور وزير آموزش و پرورش و دبير ستاد همکاري هاي حوزه علميه و آموزش و پرورش برگزار شد ، تربيت انسان بهشتي را دغدغه و آرزوي بزرگ و عميق تمام دلسوزان حوزه‌هاي علميه و آموزش و پرورش دانست.

وي فلاح و موفقيت آدمي در اين عرصه‌ها را در گرو تربيت انسان‌هاي بهشتي به معناي واقعي کلمه دانست و گفت: هر کس عمر و سرمايه وجودي خودش را در مسير تربيت صحيح انسان‌ها که يکي از اهداف و آرمان‌هاي مهم مدنظر نظام جمهوري اسلامي است بکار بگيرد به يقين رستگار خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمين نکونام با تاکيد بر اينکه خروج از اين مسير سقوط و خسارت جبران ناپذير براي انسان است تصريح کرد: هر کس از فرصت و موقعيتي که براي تربيت انسان‌ها به او داده شده‌است به درستي بهره نگيرد نه تنها عمر ، سرمايه و امکانات در اختيار خود را به هدر داده بلکه خسارت جبران ناپذيري بر او تحميل شده‌است.

رئيس شوراي فرهنگ عمومي استان گفت: ديني و اسلامي شدن آموزش و پرورش به معناي واقعي کلمه هدف اصلي شکل گيري ستاد همکاري حوزه و آموزش و پرورش مي‌باشد و اين گونه نشست و برخواست‌ها و تمام همکاري و برنامه ريزي‌ها در اين ستاد بايد منجر به اسلامي شدن آموزش و پرورش بشود و آموزش و پرورش ما سمت و سوي ديني به خود بگيرد.

نماينده ولي فقيه در استان افزود: اگر خروجي همايش‌ها و اجتماعات اين ستاد چيزي غير از اسلامي کردن آموزش و پرورش به معناي واقعي باشد نه تنها هيچ خاصيت و ارزش نخواهد داشت بلکه موجب خسارت نيز خواهد بود.

رئيس ستاد احياء امر به معروف و نهي از منکر استان تصريح کرد: خوشبختانه انگيزه ، تمايل ، علاقه و دلسوزي اين دو مجموعه در استان براي انجام وظايف و تحقق مطالبات مطلوب است البته اين بدان معنا نيست که هيچ گونه مشکل و کاستي در اين عرصه‌ها در استان وجود ندارد.

حجت الاسلام و المسلمين نکونام با اشاره به امکانات و ظرفيت‌هاي محدود استان‌هايي همچون چهارمحال و بختياري گفت: نبايد از اين نهاد انتظار داشت خودشان راه‌گشاي اين امر عظيم باشند بلکه در سطح ملي و کلان کشور بايد برنامه‌هاي همکاري ضابطه‌مند شود و امکانات لازم تدارک ديده شود.

نماينده ولي فقيه در استان بر لزوم حل ريشه‌اي مشکلات اين عرصه و نهادينه شدن همکاري‌هاي حوزه و آموزش و پرورش تاکيد کرد و گفت: بيش از هفت سال از تاسيس اين ستاد مي‌گذرد و نشست وبرخواست‌هاي فراواني در اين زمينه صورت گرفته است اما آنچه اکنون ما مشاهده مي‌کنيم اقدامات بسيارمحدود و تنها خلاصه شده در اقامه نماز جماعت در مدارس و گاهي پرسش و پاسخ هاي اندک است که بايد نسبت به حل مشکلات اين مجموعه توجه ويژه صورت بگيرد.

امام جمعه شهرکرد گفت: همانگونه که براي شير در مدارس بودجه چند ده ميلياردي در نظر گرفته مي شود تا سلامت جسمي دانش آموزان تامين شود و کار بسيار لازم و مفيدي هم هست چرا که عدم سلامت در جامعه بروز بيماري و سپس تحميل هزينه‌هاي فراوان براي برطرف کردن آن بيماري را براي افراد در پي‌خواهد داشت براي سلامت فکر و روح و ديني کردن فرزندان جامعه هم بايد بودجه گذاشت تا سلامت فکر و روح محقق شود و در آينده شاهد بيماري هاي اخلاقي و مفاسد نباشيم چرا که خسارت اين بيماري بمراتب بيشتر از بيماري جسم است.

وي فساد آفريني‌هاي امروز در بشريت را نتيجه بي‌توجهي نسبت به تامين سلامت فکر و روح آدمي دانست و خاطرنشان کرد: انسان اگر فاسد شد ديگر از انجام هيچ عملي فروگذار نخواهد بود و خسارت‌هاي فراواني را بر خود و جامعه تحميل خواهدکرد.

امام جمعه شهرکرد افزود: براي برنامه ريزي‌هاي ديني و بالا بردن سطح آگاهي‌هاي معرفتي در مدارس نبايد به توصيه و بخشنامه‌هاي صرفا توصيه‌اي ، بسنده کرد بلکه بايد اين امور در متن آموزش و پرورش قرار گيرد و امور ديني و پرورشي جزء اصلي آموزش باشد و با اين نگاه زمينه حضور روحانيون در مدارس ضابطه‌مندي و قانوني فراهم آيد به گونه اي که تربيت در راس امور قرار بگيرد و همگان خود را در برابر آن موظف بدانند.

حجت الاسلام و المسلمين نکونام با تاکيد بر اينکه آموزش و پرورش بايد محتواي ديني را دل و جان دانش آموزان تزريق کنند ، توجه به محتواي کتب درسي را ضروري دانست و گفت: بايد از ظرفيت مدارس و کتاب‌هاي آموزشي در راستاي تزريق محتواي ديني در دل و جان دانش آموزان به درستي بهره گرفت و محتواي ديني در متن برنامه‌هاي آموزش و پرورش قرار بگيرد که تحقق اين مهم نيازمند يک ضابطه‌مندي است.

وي با اشاره به کمبود نيروي مجرّب براي حضور در مدارس ، افزود: يکي ديگر از خروجي‌هاي اين جلسات بايد مطالبه جدي از حوزه‌هاي علميه باشد تا نيروي لازم در اين جهت را تدارک نمايد و اگر کمبود دارد به فکر جذب و گزينش باشد و حوزه‌هاي استان‌ها و شهرستان‌ها را هم تقويت و پشتيباني بيشتر داشته باشند تا در تربيت نيروي تبليغي و مستعد براي مدارس و تربيت ديني فعال شوند

حجت الاسلام و المسلمين نکونام کمبود روحاني در مدارس پر جمعيت و بزرگ استان را يادآور شد و گفت: متاسفانه مدارس و هنرستان هاي پر جمعيت استان با نبود امام جماعات مواجه هستند و مطالبات در اين خصوص بسيار است که مي طلبد حوزه علميه نسبت به رفع و تامين نيازجامعه ورود جدي داشته باشد.
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html